2024-10-09 22:13:00

Çöküş Yaşıyoruz!

Bayram Şahin

09 Ekim 2024, 22:13

Ülke Nereye Gidiyor?
Sosyal çöküş yaşıyoruz. Ahlak çökmüş, edep kalmamış. 20 yaşındaki gençlerin belinde silahlar var, uyuşturucu satıcılığı nedeniyle günlük yüzlerce gözaltı ve tutuklama olmasına rağmen sorun hâlâ bitmiyor.

Cezaevleri dolmuş, mahkumlar üç vardiya yatıyor. Kütüphanelerde, koridorlarda yatıyorlar, suçu önlemede ise yetersiz kalıyorlar.

Sorunu cezaevi sayısını artırarak çözmeye çalışan iktidar, başörtüsü yasağını kaldırdı fakat ateistleri ve deistleri çoğalttı. Eğitimi mahvetti. Eğitim sistemiyle bu kadar oynayan bir iktidar gelmedi. İ

İçişleri Bakanlığı yapmış kişinin adı baronlarla, mafyalarla anıldı. Nerede bir suç makinesi varsa, onunla resimleri çıktı.

Kadın cinayetleri ve boşanmalar çoğaldı. Sebebiyle ilgili hiçbir tedbir yok. Sadece "öldüreni at içeri, en ağır cezayı ver" deniyor. Vereceksiniz de sorun çözüldü mü? Elbette hayır! O gidiyor, bir başka katil çıkıyor.

Zina suç olmaktan çıkarıldı, her taraf fuhuş yuvası oldu. Siz çıkarmadıysanız geri getirin, hangi parti karşı çıkabilir?

Allah zinayı en büyük suç olarak görüp men ediyor. AB istedi diye Müslüman Türk aile yapısına ters olan kanunlar yürürlükte. ABD bile faizi yükseltirken, siz indirmeye kalktınız ve enflasyon fırladı.

Biz de faize karşıyız elbette ama para babaları, bankaların gelirleri faizden; buna izin verirler mi? Ekonomiyi inat uğruna çökerttiniz, hal kanununu çıkarmamakla meyve ve sebze fiyatlarını aracılar istediği gibi artırıp indiriyor.

Üç market sahibine gücü yetmiyor iktidarın, her geçen gün kan kaybediyor. Ülkeyi muhalefet partilerinin yönetemeyeceği kanısı, insanları mevcut iktidara oy vermeye zorluyor. Muhalefet, bir tane proje koyamıyor, sadece eleştiri yapmakla yetiniyor.

Gündüz kuşağı programlarını kaldırmamalarının sebebi ahbap-çavuş ilişkileri mi? TikTok'ta kapalısı, açığı zıvanadan çıkmış, ahlaksızlık diz boyu. Bu ülkeyi ne hale getirdiniz? Dönün, 23 yıl öncesine bir bakın. Allah rızası için, Ecevit hükümeti Anayasa kitapçığı fırlattı diye ekonomi batmadı. ABD, Irak ve Suriye'ye giremedi diye battı. Anayasa kitapçığı bahanesiydi.

Yorumlar (1)

Veyis uluc 2 Hafta Önce

Çok doğru senin gibi cesaretli insanlar lazım gazeteci arkadaşlarının bunları dile getirmesi lazim korkusuzhelal sana güzel adam

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.