Ali Kılıç gider ayak belediyeyi batırdı!

Maltepe Belediyesi'ne aday gösterilmeyen Ali Kılıç'ın işe aldığı 250 kişinin maliyeti belediyeyi iflasın eşiğine getirdi

Ali Kılıç gider ayak belediyeyi batırdı!

Maltepe'nin CHP'li Eski Belediye Başkanı Ali Kılıç, aday yapılmayınca belediye kadrosuna mevcut başkan yardımcıları, müdürler ve Meclis üyeleriyle muhtar yakınlarından oluşan 250 kişiyi işe aldı.

İşe alınan çalışanların bir çoğu aynı aileden ve birden fazla.

Babaları sayesinde işe girenlere soruyoruz?

Eğitiminiz nedir?

Ne kadar liyakat sahibisiniz? 

Kadroları şişirip gereksiz onca insanı işe alan Ali Kılıç, Maltepe'ye öyle bir kambur bıraktı ki: Esin Köymen yönetimindeki yeni belediye işçilerin maaşını ödüyemiyor!

Belediyeye icralar üst üste geliyor.

 Ali Kılıç, 10 yıl önce belediye başknlığına adaylığı döneminde gazetecilere ilan parası verecek parası dahi yoktu.

HARUN GİBİ GELDİ KARUN GİBİ GİTTİ 

Başkanlığı sona erdiğinde 10 yılın sonunda Kılıç'ın Marmaris'te otel, muhtelif arsalar, Dragos'da ev ve Almanya'da otel sahibi olduğu iddia ediliyor.

 Ayrıca Başkan olduktan sonra mal artışında dudak uçuklatan bir artış olmasına rağmen hesap vermeden elini kolunu sallaya sallaya gitti.

ARKASINDA SÜLEYMAN SOYLU MU VAR?

 Ali Kılıç hakkında  2019 yılında AK Partili 3 meclis üyesinin Anadolu Adliyesi'nde açtığı davaya dönemin İçişleri Bakanı Soylu'nun izin vermediği ifade ediliyor.

O dönem meclis üyelerinin mal artışına namuslu savcılar el atmalı. Hiç bir mal varlığı olmayan meclis üyeleri görev süreleri sounda jeep'e binmeye başladı. Bunun hesâbını sormayanlarda hırsızdır. Bunlar hakkında soruşturma açılmalı ve savcılara soruşturma izni verilmeli.

KOORDİNATÖRLERE ÇİFTE MAAŞ

Haksız kazanç elde edenlerin yedi ceddinin mal varlığına el konulmalı. Şerefli namuslu insanlardan beklenen bu 

Bir de koordinatör iddiası var. İddia sahibi Altayçeşme Mahalle Muhtarı Arzu Toker.

 Maaş almanın başka bir yoluda koordinatörlük.

Başta belediyelerde çoğunluğu ele alan CHP'nin lideri Özgür Özel olmak üzere siyasi partilerin genel başkanları dürüstseniz gereğini yapın.

Kendi partinizin belediyesi de olsa gereği yapın çünkü şerefli, dürüst,namuslu olmak bunu gerektirir.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024, 20:55

Bayram Şahin

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan Ugural
Ramazan Ugural - 4 ay Önce

çok değerli Maltepe hemşerilerim tabii ki bunlara hesap sormak gerekiyor o hesabı soracak olan kişi Ramazan Ugural idi 15 seneye çok değerli Maltepe hemşerilerim tabii ki bunlara hesap sormak gerekiyor o hesabı soracak olan kişi Ramazan Ugural idi 15 senenın kurusuna kadar hesap soracaktım Maltepe’nin hakkını çıkarlarına koruma için maltepe’ye düzeltme için ben zaten aday olmuştum ama mal tepeli hemşerilerimiz daha çok hırsızı sevdiği için prim vererek yüzde altmışla yine arkadaşları yönetime getirdi onun için inanın bana bunlara hiç kimse hesap falan sormaz bu düzen böyle devam eder

SIRADAKİ HABER