MalteDenetlemelerde, işletmelerin, gıda üretim ve/veya satış yerlerine uygun hijyen kurallarına göre faaliyet gösterip göstermediği, soğuk ortamda muhafazası gereken gıda maddelerinin, üretim aşamasından başlayarak sevkiyat, depolama ve satışı gibi tüketime kadarki her aşamada gıda güvenliği kriterlerine uygunluğunu ve özelliklerini koruyabilmesi için uygulanması zorunlu olan soğuk muhafaza (soğuk zincir) sistemine uygun davranılıp davranılmadığı, gıda işletmelerinde çalışan personelin insan sağlığını olumsuz yönde etkileyebilecek ortamlarda alınacak önlemleri anlatan hijyen eğitimi sonrası hijyen eğitim belgesi sahip olunup olunmadığı, işletmede, haşerat varlığına karşı uygun ilaçlamanın yapılıp yapılmadığı, market vb. paketli ürün satışının olduğu yerlerde ürünlerin son tüketim tarihine uyulup uyulmadığı ve kızartma yapılan işletmelerde sıvı yağların uygun periyodlarla değiştirilip değiştirilmediği ve ayrılan yağların uygun biçimde atık haline getirilip getirilmediği denetlendi.
Maltepe'de kapsamlı gıda denetimi
Maltepe Belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçedeki gıda işletmelerinde denetim gerçekleştirdi. Ramazan ayı boyunca süren ve devam eden denetimlerde 150 iş yeri denetlendi.
1
Ali Kesikoğlu'na anlamlı ziyaret
2
Esin Başkan'dan muhtarlara güvence
3
Maltepe'de epilepsiye dikkat koşusu
4
Maltepe'yi beş yıl kadınlar yönetecek
5
Belediye başkan adayıydı... İstifa etti
6
Serbest kalan maganda sağlıkçılara yine saldırdı
7
Maltepeli çocukların bayram coşkusu
8
Diyanet Audi A8 haberini doğruladı: İhtiyaca binaen...
9
"Olumlu sonuçlar doğuracak"
10
Maltepe'de afetle mücadele gönüllüleri artıyor
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:22
GÜNEŞ
07:51
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:26
AKŞAM
17:49
YATSI
19:13